Toscaanse goulash

Ingrediënten

  • ½ ajuin
  • 30 gr olie
  • 500 gr varkens stoofvlees
  • 20 gr bloem
  • 50 gr witte wijn
  • 50 gr water
  • 1 blokje groentebouillon
  • 400 gr gepelde tomaten (blik)
  • ½ tl zout
  • ¼ tl peper
  • 1 tl zoete paprika
  • 1 snuifje cayennepeper
  • 200 gr erwten

Bereiding:

  • Doe de ajuin in de mengbeker -> 3 seconden/Snelheid 5
  • Olie toevoegen -> 2 minuten/Varoma/Snelheid 1
  • Het varkensvlees in bloem draaien, erbij voegen-> 3 minuten/Varoma/ http://www.patatouille.be/ckfinder/userfiles/images/patatouil/thermomix/linksom%20roeren.png/Snelheid 1
  • Water, groentebouillon en witte wijn toevoegen ->  10 minuten/100°/ http://www.patatouille.be/ckfinder/userfiles/images/patatouil/thermomix/linksom%20roeren.png  /Snelheid http://www.patatouille.be/ckfinder/userfiles/images/patatouil/thermomix/lepeltje.png
  • Tomaten en kruiden toevoegen -> 20 minuten/100°/ http://www.patatouille.be/ckfinder/userfiles/images/patatouil/thermomix/linksom%20roeren.png  /Snelheid http://www.patatouille.be/ckfinder/userfiles/images/patatouil/thermomix/lepeltje.png
  • Erwten toevoegen -> 10 minuten/100°/  http://www.patatouille.be/ckfinder/userfiles/images/patatouil/thermomix/linksom%20roeren.png  / Snelheid 1  

 

Deel dit recept